Acord de Īnregistrare

Accesul pe acest forum nu este un drept, ci un privilegiu.
Admin-ul isi rezerva dreptul de a actiona in orice fel pentru buna functionare a acestui forum.
Dorim sa promovam calitatea dialogului precum si asumarea calitatii de membru prin respectarea regulamentului.

Accesul la forum: Odata cu prima logare pe forum este obligatorie lectura si respectarea regulilor si instructiunilor de utilizare a forumului.

Religie: La inregistrarea pe forum, trebuie sa declarati care este religia Dvs, alegand intre: Ortodox, Rutean, Greco-Catolic, Romano-Catolic, Baptist, Adventist, Evanghelist, Penticostal, Anglican, Martor al lui Iehova, Reformat, Mormon, Musulman, Hindus, Taoist, Buddhist, Iudaist, Satanist, Ateu, Agnostic, Scientolog, etc. La declararea religiei, daca va considerati crestin, trebuie sa specificati carei confesiuni "crestine" apartineti. Nu se accepta folosirea termenului evaziv de "crestin". Contul si mesajele celor care nu respecta aceasta conditie vor fi sterse.

Atitudini: Se interzice jignirea religiei ortodoxe sau a credinciosilor, precum si jignirea membrilor de orice alta orientare religioasa. Sunt interzise injuriile, afirmatiile vulgare, tendentioase, rasiste, antisemite sau xenofobe, ironiile, calomnia si rautatile gratuite. Este interzis orice atac la persoana. Discutati ideea, nu persoana ! Mesajele care contin acest gen de afirmatii vor fi sterse!

Off Topic: Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti, nu aveti argumente sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda. Postati un mesaj doar daca ceea ce aveti de spus are legatura cu subiectul discutiei. Raspundeti concret! Fara off topic, fara mesaje scurte, personale, inutile sau deja postate !

Text si caractere: Nu postati mesaje scrise integral cu LITERE MARI, bold, italic sau underline, nu folositi culori sau fonturi diferite de cele implicite pentru a scoate in evidenta cuvinte sau citate. Nu folositi prea des smile-urile. Nu inserati poze decat atunci cand au legatura cu subiectul topicului. Nu scrieti cu sh, tz, k etc. Respectati atat cat e posibil regulile gramaticale.

Postare link-uri: Este interzisa inserarea de link-uri catre locatii fara legatura cu subiectul sau cu scop de reclama.
Singurul mod in care se pot posta link-uri este folosirea modului "ascuns", adica trebuie sa procedati cum este aratat mai jos:


Citat: Nu citati integral mesajului anterior, citati doar portiunea de text la care faceti referire.
Atunci cand folositi pasaje din limbi straine, puneti si traducerea acestora in romana. Cand citati portiuni dintr-un articol, e de dorit sa prezentati sursa (link, autor, titlu).

Avatar: Imaginea personala (avatarul) nu trebuie sa fie de prost gust.
Nu sunt acceptate imagini indecente, agresive sau grotesti (monstri, stafii, simboluri atee, simboluri sataniste, etc).

Nivele de avertizare: Daca nu respectati regulile acestui forum, daca nu va exprimati civilizat, daca fragmentati discutia sau deturnati subiectul topicului, daca folositi mai multe identitati de pe aceeasi adresa IP, veti primi gradual aceste sanctiuni:

Avertisment -> Suspendat 7 zile -> Banat

Actiunile Admin-ului: Admin-ul are dreptul de a edita, sterge sau inchide topicuri.
Daca mesajul Dvs a fost sters sau editat, atunci inseamna ca actiunea a avut la baza un motiv intemeiat. Va rugam sa nu-l rescrieti.

Reclamatiile in legatura cu activitatea de administrare se fac doar adresand un mesaj privat catre Admin.
Orice incercare de a deschide o discutie pe aceasta tema pe forum va fi sanctionata cu Avertisment, iar mesajul va fi sters.

In cazuri extreme, ne rezevam dreptul de a inchide conturi chiar daca nu se aplica nici una din regulile de mai sus.