Autor Subiect: "Descoperirile" NASA  (Citit de 3813 ori)

Offline AndreiRO91

  • Newcomer
  • *
  • Mesaje postate: 11
  • Religie: Ortodox
"Descoperirile" NASA
« : Septembrie 28, 2015, 09:39:18 p.m. »
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiinta+si+Mediu/NASA+a+descoperit+apa+lichida+pe+Marte

„Înseamnă că, peste 300-400 de ani un viitor pentru civilizația Pământului. Omenirea există de 200.000 de ani, omenirea sub forma Homo Sapiens. Nu mai încăpem pe Pământ, e clar, suntem 7,4 miliarde. Ieri s-au luat la ONU niște decizii extraordinare. Elitele pământului gândesc ieșirea în cosmos și o gândesc foarte serios. Nu e SF ce vă spun, ci știință”

Sărmanii înșelați, imediat cred tot ceea ce le servesc ateii de la NASA, dar orice altceva nici nu vor să audă, normal, din moment ce a crede în nebuniile SF ale NASA îți permite să te afunzi în patimi fără remușcări, în completă opoziție față de ceea ce te învață credința în Dumnezeu-Sfânta Treime...Unde vor să ajungă cu prostiile astea?! De unde știm că într-adevăr au găsit ei apă lichidă acolo? Și dacă au găsit, de unde până unde viață în ea?! Atâtea ipoteze fanteziste, atâtea cheltuieli enorme, totul numai să convingă lumea că nu există niciun Dumnezeu și că totul va fi ca in filmele SF, mi-e groază câți oameni se vor lăsa smintiți de "descoperirile lor"...offf, dacă s-ar fi investit în lucruri cu adevărat necesare miliardele cheltuite cu goana lor nebunească prin spațiu, demult s-ar fi rezolvat problemele materiale mari ale lumii, iar dacă s-ar fi întors toți la credința minunată și adevărată a lui Hristos, atunci nici măcar nu ar mai fi existat aceste probleme mari!

Offline neica_nimeni

  • Senior Member
  • ****
  • Mesaje postate: 112
  • Religie: Ortodox
Re: "Descoperirile" NASA
« Raspuns #1 : Septembrie 30, 2015, 01:10:16 a.m. »
NASA a anunțat, luni seară, că au fost descoperite dovezi spectrale ale prezenței sărurilor hidratate pe Marte, precizând însă că nu au fost găsite probe directe ale prezenței apei în stare lichidă pe planeta roșie.

Cu speculatiile si ideile fanteziste ale ateilor care forteaza logica si bunul simt ne-am obisnuit mai de mult. Este evident ca sunt obsedati. Daca ei asa cred, sa fie sanatosi si sa se duca sa populeze spatiul cosmic (ghidati de martieni),... probabil ar face un bine Pamantului.

Pe de alta parte, "astrofizicienii", trebuie sa-si merite si ei salariul si din cand in cand sa mai produca macar niste subiecte de presa daca nu au altceva mai bun. Oricum nu poate sa-i controleze nimeni, este exact la fel ca atunci cand ne spun ce se intampla la milioane de ani lumina de Pamant si cum cred ei ca e acolo ... in baza cercetarilor, desigur.

Dupa parerea mea, prost nu e cel care vinde asemenea subiecte ci cel care le consuma si da doi bani pe ele.