Mesaje Recente

Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10
31
Teologie si Stiintă / "Descoperirile" NASA
« Ultimul mesaj de AndreiRO91 Septembrie 28, 2015, 09:39:18 p.m. »
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiinta+si+Mediu/NASA+a+descoperit+apa+lichida+pe+Marte

„Înseamnă că, peste 300-400 de ani un viitor pentru civilizația Pământului. Omenirea există de 200.000 de ani, omenirea sub forma Homo Sapiens. Nu mai încăpem pe Pământ, e clar, suntem 7,4 miliarde. Ieri s-au luat la ONU niște decizii extraordinare. Elitele pământului gândesc ieșirea în cosmos și o gândesc foarte serios. Nu e SF ce vă spun, ci știință”

Sărmanii înșelați, imediat cred tot ceea ce le servesc ateii de la NASA, dar orice altceva nici nu vor să audă, normal, din moment ce a crede în nebuniile SF ale NASA îți permite să te afunzi în patimi fără remușcări, în completă opoziție față de ceea ce te învață credința în Dumnezeu-Sfânta Treime...Unde vor să ajungă cu prostiile astea?! De unde știm că într-adevăr au găsit ei apă lichidă acolo? Și dacă au găsit, de unde până unde viață în ea?! Atâtea ipoteze fanteziste, atâtea cheltuieli enorme, totul numai să convingă lumea că nu există niciun Dumnezeu și că totul va fi ca in filmele SF, mi-e groază câți oameni se vor lăsa smintiți de "descoperirile lor"...offf, dacă s-ar fi investit în lucruri cu adevărat necesare miliardele cheltuite cu goana lor nebunească prin spațiu, demult s-ar fi rezolvat problemele materiale mari ale lumii, iar dacă s-ar fi întors toți la credința minunată și adevărată a lui Hristos, atunci nici măcar nu ar mai fi existat aceste probleme mari!
32
Teologie si Stiintă / Re: Cosmologia ortodoxa vs Teoria M
« Ultimul mesaj de Liviu Septembrie 26, 2015, 05:49:29 p.m. »
Stiinta inseamna: observatie, studiere, testare demonstrare. Ceea ce se intampla cu asazisele teorii stiintifice, de fapt solicita o mai mare credinta din partea publicului decat o face religia in sine Si totul a pornit din momentul in care Albert Einstein, pe baza teoriei relativitatii a ajuns la concluzia ca universul are un inceput. Inceputul universului a fost cauzat, Incercarea de a include cauza in efect contrazice dogmele stiintifice. Stiinta trebuie sa ajunga la concluzia ca nu poate gasi cauza aparitiei universului in efect.
33
Teologie si Stiintă / Re: Stele indepartate
« Ultimul mesaj de Liviu Septembrie 26, 2015, 05:23:44 p.m. »
Putem oare afla distanta adevarata pana la acele stele. Trebuie sa stim ca masurarea distantei cosmice se face, la baza, prin metoda paralaxei. Asta implica masurarea unghiului facut intre cele doua drepte ce unesc observatorul terestru cu steaua supusa masuratorilor observatorul aflandu-se in doua puncte opuse pe orbita terestra. Considerand ca distanta dintre cele doua pozitii ale pamantului este egala cu 2 unitati astronomice (UA) adica cu distanta parcursa de lumina in aproximativ 2 x 8 minute ( 8 minute ii trebuie luminii pentru a ajunge de la soare la pamant) vom observa ca numai pentru masurarea distantei pana la o stea aflata o distanta de 1 an lunina sunt necesare instrumente de precisie capabile sa masoare unghiuri de aproximativ 0,17 grade. Ganditi-va ce unghi va fi la masurarea unei stele aflate la 10 ani lumina, dar la 100 ani lumina... Si ce precizie ii trebuie instrumentului respactiv pentru a masura o distanta de "milioane de ani lumin". Cunoastem existenta si a altor metode de masurare dar acelea au la baza metoda paralaxei.
In alta ordine de idei conform teoriei aparitie universului, acesta se extinde pornind de la nimic. Acest lucru ne indreptateste sa spunem ca stelele pe care le observam acum le-am observat dintotdeauna, considerand ca viteza de expansiune a universului este mai mica sau cel mult egala cu viteza luminii, asta cu atat mai mult cu cat stiinta nu a semanalat aparitia nici unei alte stele pe bolta cereasca - ceeace, printre altele, confirma spusele biblice conform careia creatia a avut loc in primele 6 zile.
34
Teologie si Stiintă / Re: Vârsta Pământului poate fi de cel mult 10.000 de ani
« Ultimul mesaj de AndreiRO91 Septembrie 26, 2015, 01:47:55 p.m. »
Un grup de oameni de știință, din S.U.A. reuniți la o conferință internațională de știință biomoleculară și chimică au datat cu Carbon 14 cochilia unui melc viu și a rezultat că are 27.000 de ani. :) Desi era un melc viu... parea ca are varsta de 27.000 de ani.

Prin urmare au declarat metoda de datare cu Carbon 14, inventată în 1949, drept falsificatoare și mincinoasă.

sursa: http://evolutionwiki.org/wiki/Living_snails_were_C14_dated_at_27,000_years_old

Ce păcat că atâția și atâția oameni nici măcar nu vor să audă de contestări ale așa-zisei infailibilități a datărilor "științifice" moderne, dar culmea, cică tot noi credincioșii suntem ăia încuiați, fanatici și dogmatiști fundamentaliști, pff, sărmanii nebuni care ne numesc pe noi nebuni...
35
Teologie si Stiintă / Re: Vârsta Pământului poate fi de cel mult 10.000 de ani
« Ultimul mesaj de neica_nimeni Septembrie 23, 2015, 01:14:24 p.m. »
Un grup de oameni de știință, din S.U.A. reuniți la o conferință internațională de știință biomoleculară și chimică au datat cu Carbon 14 cochilia unui melc viu și a rezultat că are 27.000 de ani. :) Desi era un melc viu... parea ca are varsta de 27.000 de ani.

Prin urmare au declarat metoda de datare cu Carbon 14, inventată în 1949, drept falsificatoare și mincinoasă.

sursa: http://evolutionwiki.org/wiki/Living_snails_were_C14_dated_at_27,000_years_old


36
Teologie si Stiintă / Re: Stele indepartate
« Ultimul mesaj de alexhuiculescu Septembrie 15, 2015, 09:38:48 p.m. »
O idee ar fi urmatoarea: prin caderea in pacat, s-a stricat nu doar firea umana, dupa cum stim, ci si natura exterioara. De aici putem presupune ca si lumina, intainte de cadere, avea o alta viteza
37
Teologie si Stiintă / Re: Cosmologia ortodoxa vs Teoria M
« Ultimul mesaj de neica_nimeni Septembrie 09, 2015, 04:56:10 a.m. »
Am vazut in seara asta (8 septembrie 2015) un documentar pe Discovery Science numit "Cum functionează Universul - Episodul 2 : Gaurile Negre" in care am aflat cu surprindere ca noua teorie stiintifica considera ca in fiecare centru galactic exista cate o gaura negra masiva si implicit universul este plin de gauri negre ... din asta rezultand ca universul, comentau ei, ar fi aparut prin ciocnirea mai multor gauri negre intr-un spatiu cu o infinitate de dimensiuni si nu doar 11 asa cum ne spunea "noua" Teorie M.

Desigur, fiecare este liber sa creada ce doreste ... dar sa crezi ca totul a plecat de la o infinitate de gauri neagre care prin ciocnire au produs Big-Bang-ul este deja sminteala curata. Ca unii au o imaginatie atat de bogata si bazata doar pe dorinta lor acerba de a demonstra cu tot dinadinsul ca Dumnezeu pentru ei nu exista ... asta tine de credinta fiecaruia.

O sinteza a viziunii stiintifice despre gaurile negre si noua teorie o gasiti aici: Gaura neagra – Cel mai misterios fenomen din univers

Pe scurt, gaura neagra si gravitatia stau la baza formarii universului in noua viziune stiintifica. Ca nimeni nu stie ce anume e gravitatia si nici ce este gaura neagra ... sa ne facem ca nu observam. Probabil ca gaura neagra sta si la baza gravitatiei ...
38
Teologie si Stiintă / Re: Dinozaurii și Sf.Scriptură\Sf.Tradiție
« Ultimul mesaj de neica_nimeni Iulie 29, 2015, 01:39:49 p.m. »
Andrei ai perfecta dreptate, sunt destule persoane care sub influenta reportajelor evolutioniste repetate la nesfarsit pe canalele gen discovery, ajung sa considere ca viziunea evolutionista este cea corecta, doar ca pentru acest gen de persoane este necesar sa-si doreasca sa cunoasca si alte puncte de vedere opuse teoriilor cu care ei au fost obisnuiti inca de cand se uitau la desenele animate cu dinozauri.

Andrei, iti recomand sa citesti ADEVĂRUL CREȘTIN ȘI FILOSOFIA EVOLUȚIONISTĂ ... aici probabil o sa gasesti raspunsuri la o parte din intrebarile tale referitoare la tema evolutionista propusa.
39
Teologie si Stiintă / Re: Dinozaurii și Sf.Scriptură\Sf.Tradiție
« Ultimul mesaj de AndreiRO91 Iulie 28, 2015, 04:05:03 p.m. »
Eu înțeleg ce spui tu frate, și ai dreptate, unii sunt prea fanatizați, în așa măsură încât te înjură dacă pomenești ceva de Hristos, dar sunt totuși unii care sunt pe muchie de cuțit, vor să creadă, nu sunt împotriva credinței, dar unele așa zis descoperiri științifice îi smintesc prea mult încât să treacă peste ele. Chiar am avut de a face cu un amic care spunea că el este cel mult agnostic pentru că orice i-aș spune eu despre Hristos, tot nu îi pot oferi o explicație despre fosilele de dinozauri și cele de așa zișii oameni primitivi, despre vârsta Pământului și caracteristicile Universului etc. Tocmai de asta am și pornit discuția aceasta, și până la urmă de asta v-ați și chinuit să faceți site-ul acesta minunat, care vine tocmai în întâmpinarea, pe cât posibil, a acestor probleme din categoria "teologie și știință", să zic așa.
40
Teologie si Stiintă / Re: Dinozaurii și Sf.Scriptură\Sf.Tradiție
« Ultimul mesaj de neica_nimeni Iulie 21, 2015, 08:03:11 a.m. »
Ateii evolutionisti au si ei "credinta" lor si trebuie respectata oricare ar fi aceea.
Acum daca unii au "credinta" ca exista extraterestrii noi ce putem face, ne apucam sa-i lamurim ca-i gresit asa ceva ?
Pagini: 1 2 3 [4] 5 6 ... 10